De missie van Robby's coaching

Bij Robby’s coaching staat persoonlijke aandacht voorop

Sporten is belangrijk wanneer we het hebben over gezondheid. Sommigen gaan zonder moeite, zelfs met veel plezier naar de sportschool. Dit is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Dat is precies waarom ik doe wat ik doe: ik wil mensen helpen op het gebied van gezondheid. Ik ben er achter gekomen dat men de grootste sprongen maakt als zij persoonlijke aandacht krijgen. Aan het eind van de dag maakt het niet uit of je wel of niet sportief bent, het is en blijft goed voor je mentale en fysieke gezondheid. Bij Robby’s coaching staat persoonlijke aandacht voorop. Zo kunnen we iedereen op een warme, persoonlijke en effectieve manier helpen. 

Jij klimt naar de top, Robby’s coaching steunt jou

Ik heb een mooi doel in het vizier: jou steunen in het proces van sterk en fit worden. Dit is natuurlijk jouw avontuur, maar ik ben er gedurende de hele tocht om jou te ondersteunen. Vergelijk het met het beklimmen van de allerhoogste berg. Je kijkt ernaar en je denkt bij jezelf “jeetje, dat is een flinke tocht, hoe ga ik dat ooit in mijn eentje bereiken?”. Ik reik me hand uit en vertel je dat je er niet alleen voor staat, dat Ik met je mee zal gaan en je steunen. Heb je dorst? Dan ben ik er met een flesje water. Zit je erdoorheen? Dan ben ik daar om je aan te moedigen en te motiveren. Aan het eind van de tocht ben ik er om samen met jou, jouw overwinning te vieren. 

De kracht is oog voor het individu 

Iedereen leert op een andere manier, iedereen geniet op een andere manier en iedereen gaat anders met zijn of haar problematiek om. ik bij Robby’s coaching hebben uit eerdere ervaringen geleerd dat sporten men enorm kan helpen met het verwerken van problemen in zijn of haar leven en/of jeugd. Sporten komt niet voor iedereen even natuurlijk, daarom wil ik graag samen met jou kijken naar wat er bij jou past. Echt kijken naar wie jij bent als persoon, wat jij nodig hebt en wat wij kunnen doen om jouw doel de realiteit te maken. 

“Ik wil dat iedereen hier zichzelf kan zijn, anders werkt de coaching niet. Ik kijk naar de persoonlijke situaties en aan de hand daarvan maak ik voor iedereen een uniek plan. Doordat we zo kleinschalig zijn, kunnen we echt persoonlijke aandacht geven”

Robby

Wil jij weten wat ik voor jou of een dierbare van jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. 

De coach in Zwolle en omgeving voor jong en oud