Individuele begeleiding

Eén op één begeleiding

Iedereen heeft een andere relatie met sporten. Bij de één komt het als iets natuurlijks, iets wat ze graag doen. Voor de ander voelt het meer als een verplichting dan iets wat ze doen om te ontspannen. Daarnaast trekt iedereen met een doel zijn sportkleding aan: ze willen iets uit sport en beweging halen, iets bereiken wat goed is voor hen. Bij de individuele begeleiding kijk ik met je mee en helpen ik jou om dat doel te bereiken, want dat is niet altijd makkelijk. Jij klimt naar de top van de berg, ik ga met jou mee. ik beklim de berg met jou, om je te voorzien van alles wat je nodig hebt om de hoogste punt van de berg te bereiken. 

Begeleiding voor iedereen

Bij de individuele begeleiding wordt er echt één op één gewerkt. Er is veel intensief en persoonlijk contact. Er zijn verschillende situaties waarin individuele begeleiding wordt ingezet. Bijvoorbeeld wanneer er gekampt wordt met een burn-out, een traumatische ervaring of een verslaving. Ook bij kinderen met een lastige thuissituatie kan individuele begeleiding erg goed zijn.

Ontdekken welke sport bij jou past doormiddel van begeleiding

Mensen sporten vaak doelgericht, maar ik geloof dat het enorm belangrijk is dat je doet wat je leuk vindt. Sporten is niet alleen een verplichting, het is ook iets waarbij je tot rust zou moeten kunnen komen. Misschien vindt je het moeilijk om te bepalen welke sport bij jou past, daarom kijk ik graag met je mee. We kunnen samen dingen uitproberen en kijken wat jou gelukkig maakt. Zo maken we jouw sportavontuur een stuk leuker. 

Door wie het wordt gegeven:

Robby

Coach

"Ik geloof dat een mens doet wat hij kan en dat iemand af en toe en helpende hand nodig heeft"

 

Zie ik jou ook snel?

Nu je ons hebt ontmoet, ben ik ook ontzettend benieuwd geworden naar jou.
Ik zet al me kennis en ervaring in om jou te ondersteunen bij het behalen van je doelen. Ben jij klaar om de volle 100% inzet te geven?

5 redenen waarom Robby's Coaching

Persoonlijk

Jij geeft je doelen aan, daarna gaan we daar samen naartoe werken. Zo wordt je op een leuke manier uitgedaagd om het onderste uit de kan te halen.

Gelukkig & vitaler

Ik geloof er bij Robby’s coaching in dat sport en beweging heel veel kan doen voor de mens.

Voor elk wat wils

Bij ons is er een variëteit aan sportmogelijkheden. Er is dus voor ieder wat wils.

Kleinschalig

Mijn kracht ligt in de kleinschaligheid waarbij ik altijd aandacht voor iedereen persoonlijk heb.

Jong en oud

Ik ben er écht voor iedereen. Het maakt niet uit welk doel je hebt: wij staan klaar om je te helpen!

Leer sporten op jouw manier!

Mijn doel is om mensen gelukkiger en vitaler te maken. Ik geloof er bij Robby’s coaching in dat sport en beweging heel veel kan doen voor de mens. Niet alleen voor de fysieke staat van een individu, maar ook voor de mentale gezondheid van iemand. Daarom bied ik een grote variatie diensten aan. ik heb allerlei specifieke trainingen ontwikkeld, op deze manier kunnen we altijd iets vinden dat bij jou past.

Weerbaarheidstraining

Door middel van deze weerbaarheidstraining wil Robby’s coaching kinderen meer zelfvertrouwen geven

Conditieverbetering

Er wordt gewerkt aan de conditie door middel van cardio- en krachttrainingen, waaronder boksen.

Overgewicht

De manier om overgewicht te lijf te gaan. Voorafgaand aan de trainingen word je gewogen en wordt er een realistisch doel opgesteld.

Robby de coach in Zwolle

Kleuter kickgym

Kleuters met overgewicht kunnen hier terecht, net als kleuters die erg druk zijn. Zij kunnen hier spelenderwijs hun energie kwijt.

60+ training

Er worden verschillende oefeningen gedaan, zoals cardio, ontspanningsoefeningen en krachttraining naar gelang wat de behoefte is.

De coach in Zwolle en omgeving voor jong en oud