Wij begeleiden jou naar de top

Jouw doel, is mijn doel

Wanneer je begint aan het verbeteren van je gezondheid is het belangrijk om persoonlijke doelen op te stellen. Het is goed om scherp te hebben wat je graag wilt bereiken. Het stellen van doelen is fijn, omdat je weet waar je naartoe werkt. Wanneer je dan dichterbij je doel komt werkt dit heel motiverend. Soms is het moeilijk om een juist en realistisch doel te bepalen. Bij Robby’s coaching helpen we je er graag mee om dat doel te stellen. Ergens naartoe werken is altijd een proces, soms kan het bijvoorbeeld slim zijn om er in stapjes naartoe te werken. ik adviseer jou,  begeleid jou gedurende dit avontuur en ik help jou natuurlijk met het behalen van dit doel. 

 

Ik begeleid jou naar de top

Eerlijk is eerlijk, het bereiken van dat doel is niet altijd even makkelijk. Ook niet wanneer het realistisch is. Daarom ben ik er. De persoonlijke begeleiding die ik aanbied maakt mij tot wie ik ben als sportschool.

Robby steekt die helpende hand uit. Wil je meer lezen over de persoonlijke ervaring van de trainer Robby? Als je op de link klikt, kom je op een pagina waarop zijn persoonlijke verhaal deel.

 

Wat kan Robby’s coaching begeleiding voor jou doen?

Je weet inmiddels iets meer over Robby’s coaching en de trainer. Ik bied dus veel verschillende diensten aan, maar welke past het best bij jou? Hieronder staan alle vormen van sport die we aanbieden nog een keer uitgelegd.

Leer sporten op jouw manier!

Mijn doel is om mensen gelukkiger en vitaler te maken. Ik geloof er bij Robby’s coaching in dat sport en beweging heel veel kan doen voor de mens. Niet alleen voor de fysieke staat van een individu, maar ook voor de mentale gezondheid van iemand. Daarom bied ik een grote variatie diensten aan. ik heb allerlei specifieke trainingen ontwikkeld, op deze manier kunnen we altijd iets vinden dat bij jou past.

Weerbaarheidstraining

Door middel van deze weerbaarheidstraining wil Robby’s coaching kinderen meer zelfvertrouwen geven

Conditieverbetering

Er wordt gewerkt aan de conditie door middel van cardio- en krachttrainingen, waaronder boksen.

Overgewicht

De manier om overgewicht te lijf te gaan. Voorafgaand aan de trainingen word je gewogen en wordt er een realistisch doel opgesteld.

Robby de coach in Zwolle

Kleuter kickgym

Kleuters met overgewicht kunnen hier terecht, net als kleuters die erg druk zijn. Zij kunnen hier spelenderwijs hun energie kwijt.

60+ training

Er worden verschillende oefeningen gedaan, zoals cardio, ontspanningsoefeningen en krachttraining naar gelang wat de behoefte is.

Individuele begeleiding

Bij Robby’s coaching maken we samen een plan. Dat plan is speciaal en persoonlijk, jouw doelen, beginsituatie, mogelijkheden en voorkeuren vormen de sterke basis van dit plan. Dit gebeurt middels een persoonlijk intake-gesprek.

Er zijn verschillende situaties waarin individuele begeleiding wordt ingezet. Bijvoorbeeld wanneer er gekampt wordt met een burn-out, een traumatische ervaring of een verslaving.

Robby's coaching is de specialistische sportschool in Zwolle die jou graag ondersteunt in het proces van gezonder en gelukkiger worden in de breedste zin. 

Waarmee kan ik jou helpen?

5 redenen waarom Robby’s Coaching

Persoonlijk

Jij geeft je doelen aan, daarna gaan we daar samen naartoe werken. Zo wordt je op een leuke manier uitgedaagd om het onderste uit de kan te halen.

Gelukkig & vitaler

Wij geloven er bij Robby’s coaching in dat sport en beweging heel veel kan doen voor de mens.

Op jouw manier

Bij ons is er een variëteit aan sportmogelijkheden. Er is dus voor ieder wat wils.

Kleinschalig

Onze kracht ligt in onze kleinschaligheid waarbij wij altijd aandacht voor iedereen persoonlijk hebben.

Jong en oud

Wij zijn er écht voor iedereen. Het maakt niet uit welk doel je hebt: wij staan klaar om je te helpen!

De coach in Zwolle en omgeving voor jong en oud