Ontmoet coach: Robby

“Ik geloof dat een mens doet wat hij kan en dat iemand af en toe een helpende hand nodig heeft”

“Ik ben als professionele coach, al lange tijd actief in het begeleiden van jong en oud. In mijn eigen jeugd heb ik gemerkt hoe belangrijk hulp van buitenaf kan zijn en ik wil graag voor anderen hetzelfde kunnen betekenen.

Vroeger, bij mij in de straat, zag ik veel overlast. Jongeren hingen hier rond en dit maakte de ouderen in de straat angstig. Ik ben in gesprek gegaan met deze jongeren en ik heb enquêtes uitgedeeld. Toen bleek dat zij iemand misten om mee te praten in de wijk. Zo is het balletje eigenlijk gaan rollen. Met veel liefde en plezier heb ik deze taak op mij genomen. Ik ben als vrijwilliger betrokken geweest bij veel initiatieven rondom activiteiten voor jong en oud. Inmiddels ben ik werkzaam als persoonlijke coach in Zwolle”. 

“Ik als coach bied een helpende hand aan, jij klimt naar de top”

“Ik ervaar het coachen als bijzonder, erg boeiend en leerzaam. Ieder mens is uniek en iedereen heeft dan ook andere hulp nodig. Het beste uit anderen en uit mijzelf halen door middel van oprecht persoonlijk contact, is wat mij drijft. Het uitgangspunt is altijd: er zijn alleen maar ervaringen en er is geen goed en fout.

Ik geloof dat een mens doet wat hij kan en dat iemand af en toe en helpende hand nodig heeft. Ik heb mij gespecialiseerd in een aantal werkvelden, met name het ondersteunen van jongeren die te maken hebben met pesten, overgewicht en jongeren die weinig zelfvertrouwen hebben. Binnen mijn werkzaamheden als coach voor volwassenen heb ik veel ervaring opgedaan met mensen die na een verslaving, traumatische gebeurtenis of burn-out hun leven weer willen oppakken.

Wat doe ik precies als coach? Ik coach door het voeren van persoonlijke, individuele gesprekken. Daarbij zet ik regelmatig sportieve activiteiten in om zelfvertrouwen terug te winnen. Blokkades in jezelf kun je zo overwinnen. Door oprecht en intensief persoonlijk contact probeer ik de juiste manier van coachen te vinden voor iedereen die mij benadert.

Ben je benieuwd of ik wat voor jou kan betekenen? Neem contact op met mij, en maak een vrijblijvende afspraak waarin we jouw vraag en persoonlijke situatie kunnen bespreken”. 

De coach in Zwolle en omgeving voor jong en oud