De sportscholen zijn open, begin vandaag nog!
de sportscholen zijn weer open voor iedereen

Na een tijd van onzekerheid waren we super blij met het bericht dat de sportscholen weer open mogen. Het is weer tijd om de goede voornemens, die we een tijdje geleden vooruit hebben geschoven in actie te zetten. Misschien sta je wel op het punt om te beginnen met sporten, maar weet je juist nu je eindelijk weer mag, niet zo goed welke sport bij jou past. In deze blog gaan we je kennis laten maken met een aantal sporten die we aanbieden. Zo kun jij kijken wat de juiste match is en er weer volledig tegenaan in de sportschool. 

Verlies de overtollige coronakilo’s 

Heb je overgewicht? Eén ding scheelt: je bent niet de enige die met dit probleem zit. Overgewicht is om meerdere redenen vervelend. Zo neemt het gezondheidsrisico’s met zich mee. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en versleten gewrichten op jongere leeftijd. Daarnaast kampen die overgewicht hebben met een nare onzekerheid. Daarom hebben we een unieke les ontwikkeld, deze les is speciaal gemaakt voor iedereen met overgewicht. Tijdens deze sessies kijken we naar jouw behoeftes, want jij moet de sport natuurlijk ook echt leuk vinden. Daarom vinden we het belangrijk om te kijken naar ieder individueel verhaal en daarop in te spelen. Het probleem ligt waarschijnlijk voor een groot gedeelte bij voeding, sport is immers slechts een verlening. Daar willen we je uiteraard ook bij helpen door bijvoorbeeld een voedingsschema te maken. Wil je hier meer over ontdekken? Bekijk deze pagina!

Train je conditie nu de sportscholen open zijn

Om gezond te blijven moet je de conditie van je lichaam op zijn minst een beetje te onderhouden. Een slechte conditie is namelijk erg vervelend om meerdere redenen. Nu is het alleen niet altijd even makkelijk om dit te doen. Cardio training wordt door veel mensen als vervelend ervaren. We snappen het wel, cardio kan zwaar zijn, maar het is en blijft net zo zwaar als dat je het zelf maakt. Juist omdat zo veel mensen het niet zo fijn vinden, hebben we onze conditieverbetering trainingen net iets anders ingericht. Onze trainingen focussen zich niet alleen op de conditie van het hart, maar ook op de conditie van alle andere spieren. We combineren cardio- en krachttrainingen, zodat je fit en gezond wordt terwijl je een leuke training uitoefent!

Speciaal voor de senioren

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijk, op iedere leeftijd. Bij de jongsten onder ons uit zich dat op een andere manier dan bij de senioren. Daarom hebben we speciaal voor deze groep stoere ouderen een les samengesteld. Bij de 60+ les, kijken we specifiek naar de groep. Waar heeft deze groep behoefte aan? We willen dat onze lessen toegankelijk zijn voor iedereen, dus we zorgen dat we goed met de flow van iedere groep mee gaan. Wij bieden natuurlijk nog veel meer andere vormen van sport aan. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar als coach. Als je geïnteresseerd bent in meer informatie of een gratis proefles, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Laatste berichten

De coach in Zwolle en omgeving voor jong en oud